Om oss

"Dölj inte oönskade lukter – Eliminera dem"

Lyder budskapet skrivet på framsidan av VÄDRA kartongen. Och det är precis vad VÄDRA har gjort för 1000-tals användare världen över sedan den första enheten levererades 2006. Utan större tveksamhet vågar vi påstå att VÄDRA är Sveriges mest sålda luftrenare.

VÄDRA utvecklas, produceras och marknadsförs av Ozonetech som är ett av Sveriges mest erfarna företag inom luft- och vattenrening med ozon med över 20 år i branschen. Än idag sker all produktion och produktutveckling i Sverige. Det är därför vi kan erbjuda snabba leveranser, unik produktkännedom och felfri service.

Läs vad några av våra kunder säger om VÄDRA

"Fördelen med denna apparat är att du inte behöver stänga rummet i flera dagar för att få bort det som behöver behandlas. Luftrening på morgon-förmiddag så kan man hyra ut rummet till kvällen efter att fönstret stått öppet ett litet tag - mycket bra. ... Vi har använt den i rum där gäster har rökt, haft husdjur, starka parymer, starka kroppsdofter och i vårat Commonrum där utländska gäster har möjlighet att laga sin egen mat när de bor hos oss en längre tid- i detta rum är det mycket starka krydd- och matdofter, -den är lika effektiv på alla dessa dofter."
Clarion Hotel

"VÄDRA maskinen funkar jättebra och inte bara på vinden. Jag tror att detta var ett av mina bästa köp!"
Berit, Mölndal

"VÄDRA står i sommarhuset i Malaga. Den kraftiga mögellukten som jag hade tidigare i huset är nu nästintill eliminerad. Vädra går i 2 x 3-timmars intervaller per dygn. Så har den gjort i flera månader nu."
Lennart, Täby