Gör luften i ditt sovrum ren och fräsch


Efter en god natts sömn har sovrummet ofta en svag lukt av instängdhet även om man haft fönstret öppet. Kroppsvärmen och fuktighet från kroppen får mikroorganismer (bakterier, sporer etc.) att trivas och föröka sig i sängkläder och madrass.

VÄDRA luftrenare erbjuder en effektiv lösning på problemet

 • Lätt att använda
 • Tar bort dålig lukt och instängdhet
 • Gör sovrummet friskt och fräscht
 • Reducerar förekomst av mikroorganismer i sängkläder och madrass

Om VÄDRA

VÄDRA™ luftrenare utnyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch.

För mer information om användningsområdet kontakta Ozonetech.

 Så används VÄDRA

 1. Placera enheten högt. Det aktiva syret är tyngre än luft och spridningen blir därmed bättre
 2. Täck ej över insuget eller utblåset. Oförhindrad genomströmning av luft är viktig för kylning av det keramiska elementet
 3. Låt maskinen gå på 50-100 % effekt i 30-60 minuter
 4. Vädra ut ordentligt
 5. Om lukten fortfarande kvarstår gå till punkt 3

Rekommenderade produkter

VÄDRA™ Home
VÄDRA™ Home

VÄDRA Home är en luftrenare som använder sig av aktivt syre för att bekämpa dålig lukt. VÄDRA reducerar oönskade lukter som t.ex. mögellukt, röklukt, matos, unken och instängd lukt. Det aktiva syret tränger in på djupet i porösa material och behandlar lukter i kläder, soffor, madrasser, väggar etc. Luftrenaren har en inbyggd timer och kan stängas av eller ställas in på timerläge 15 minuter – 10 timmar. VÄDRA Home är optimal för användning hemma, stugor med el, vind, källare m.m.

 • Enkel och säker att använda
 • Kraftfull luktreduktion
 • Robust utförande
 • Renar effektivt rum upptill 50 kvm
 • Optimal för hemmet

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare nyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch. För mer information om maskinen, kontakta Ozonetech.

inte betygsatt 6 315 kr inkl. moms (5 052 kr exkl. moms)
Lägg i varukorg