Gör luften fräsch och ta bort lukter i restauranger, pubar, klubbar m.m.

I restauranger, pubbar och klubbar ryms det många gäster på en relativt liten yta och luften blir lätt instängd med diverse lukter som matos, svett, spillda drycker/mat etc.

I en del barer och klubbar med dans blir problemen ofta så stora att gästerna undviker att äta eller går tidigare med ekonomiska förluster som följd. I många lokaler har man också problem med mögel och mögellukt från AC eller tjocka mattor etc. En fräsch atmosfär får gästerna att trivas och stanna längre vilket i sin tur gynnar försäljningen.

VÄDRA luftrenare

 • Kan vid behov monteras i ett låsbart rack för att förhindra otillbörlig åtkomst
 • Tar bort dålig lukt och instängdhet
 • Eliminerar också djupt sittande lukter från exv. mögel, svett, rök och smuts som satt sig i textiler och andra porösa material
 • Förhindrar mögel och mögellukt vid regelbunden användning
 • Reducerar förekomst av mikroorganismer (bakterier, virus etc.)

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare utnyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch.

För mer information om användningsområdet kontakta Ozonetech.

 Så används VÄDRA

 1. Placera enheten högt. Det aktiva syret är tyngre än luft och spridningen blir därmed bättre.
 2. Täck ej över insuget eller utblåset. Oförhindrad genomströmning av luft är viktig för kylning av det keramiska elementet
 3. Låt maskinen gå på 25 % effekt i 15–30 minuter
 4. Vädra ut ordentligt
 5. Om lukten fortfarande kvarstår gå tillbaka till punkt 3

Produkter

VÄDRA™ Home
VÄDRA™ Home

VÄDRA Home är en luftrenare som använder sig av aktivt syre för att bekämpa dålig lukt. VÄDRA reducerar oönskade lukter som t.ex. mögellukt, röklukt, matos, unken och instängd lukt. Det aktiva syret tränger in på djupet i porösa material och behandlar lukter i kläder, soffor, madrasser, väggar etc. Luftrenaren har en inbyggd timer och kan stängas av eller ställas in på timerläge 15 minuter – 10 timmar. VÄDRA Home är optimal för användning hemma, stugor med el, vind, källare m.m.

 • Enkel och säker att använda
 • Kraftfull luktreduktion
 • Robust utförande
 • Renar effektivt rum upptill 50 kvm
 • Optimal för hemmet

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare nyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch. För mer information om maskinen, kontakta Ozonetech.

inte betygsatt 6 315 kr inkl. moms (5 052 kr exkl. moms)
Lägg i varukorg