Ta bort dålig lukt från stall, sadelkammare, foderrum

 
Ett livligt lantbruk är ofta förknippat med lukter från djur och dåligt ventilerade lokaler. Speciellt påtagligt blir detta på våren och hösten när fuktig utrustning lämnas i lokalen för att torka. Stall, sadelkammare och foderrum är bara exempel på vart VÄDRA kan användas på ett lantbruk. Låt en VÄDRA jobba några timmar och både utrustning och lokalen känns fräsch. Det aktiva syret begränsa bakterietillväxt genom att tränga in i porösa material och angripa källan till den dåliga lukten.

VÄDRA luftrenare erbjuder en effektiv lösning på problemet

  • Tar bort dålig luft från djur och smuts
  • Enkel att använda
  • Tar bort mögellukt
  • Reducerar förekomst av mikroorganismer (bakterier, virus etc.) i luften

För utrymmen som inte besöks frekvent kan man enkelt kombinera luftrenaren med en extern stickproppstimer och låta den gå i 1-2 timmar per vecka. Enkelt, effektivt och säkert!

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare utnyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch.

För mer information om användningsområdet kontakta Ozonetech.

 

 

Så används VÄDRA

För snabbuppfräschning

1. Placera enheten högt
2. Täck ej över insuget eller utblåset. Oförhindrad genomströmning av luft är viktig för kylning av det keramiska elementet
3. Låt maskinen gå på 1000 % effekt i 30 – 60 minuter
4. Vädra ut ordentligt

För sanering (vid tex. mögelsanering)

1. Placera enheten högt. Det aktiva syret är tyngre än luft och spridningen blir därmed bättre
2. Täck ej över insuget eller utblåset. Oförhindrad genomströmning av luft är viktig för kylning av det keramiska elementet
3. Ställ timern i läget OFF
4. Låt maskinen gå på 100 % effekt i 24 – 48 timmar
5. Vädra ut ordentligt
6. Kvarstår lukt efter behandlingen gå till punkt 4

Produkter

VÄDRA™ Home
VÄDRA™ Home

VÄDRA Home är en luftrenare som använder sig av aktivt syre för att bekämpa dålig lukt. VÄDRA reducerar oönskade lukter som t.ex. mögellukt, röklukt, matos, unken och instängd lukt. Det aktiva syret tränger in på djupet i porösa material och behandlar lukter i kläder, soffor, madrasser, väggar etc. Luftrenaren har en inbyggd timer och kan stängas av eller ställas in på timerläge 15 minuter – 10 timmar. VÄDRA Home är optimal för användning hemma, stugor med el, vind, källare m.m.

  • Enkel och säker att använda
  • Kraftfull luktreduktion
  • Robust utförande
  • Renar effektivt rum upptill 50 kvm
  • Optimal för hemmet

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare nyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch. För mer information om maskinen, kontakta Ozonetech.

inte betygsatt 6 315 kr inkl. moms (5 052 kr exkl. moms)
Lägg i varukorg