Ta bort oönskade lukter vid matlagning


Under och efter matlagning är det mycket vanligt att matos sprider sig till andra delar av hemmet och stannar kvar i flera timmar. Inte minst med dagens kök som ofta öppnar sig mot vardagsrum och matrum och därmed underlättar för matoset att spridas och sätta sig i diverse textilier som soffa och gardiner.

VÄDRA luftrenare erbjuder en effektiv lösning på problemet

 • Lätt att använda
 • Tar bort matos och andra starka lukter under och efter matlagning
 • Reducerar förekomst av mikroorganismer (bakterier, virus etc.) i luften
 • Gör luften frisk och fräsch

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare utnyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch.

För mer information om användningsområdet kontakta Ozonetech.

Så används VÄDRA

 1. Placera VÄDRA vid sidan av spisen
 2. Täck ej över insuget eller utblåset. Oförhindrad genomströmning av luft är viktig för kylning av det keramiska elementet
 3. Låt maskinen gå 10% effekt med utblåset mot stekoset
 4. Köksfläkten ska användas samtidigt
 5. När matlagningen upphört stäng av maskinen
 6. Om lukt finns kvar efter matlagningen låt maskinen gå ytterligare

Rekommenderande produkter

VÄDRA™ Home
VÄDRA™ Home

VÄDRA Home är en luftrenare som använder sig av aktivt syre för att bekämpa dålig lukt. VÄDRA reducerar oönskade lukter som t.ex. mögellukt, röklukt, matos, unken och instängd lukt. Det aktiva syret tränger in på djupet i porösa material och behandlar lukter i kläder, soffor, madrasser, väggar etc. Luftrenaren har en inbyggd timer och kan stängas av eller ställas in på timerläge 15 minuter – 10 timmar. VÄDRA Home är optimal för användning hemma, stugor med el, vind, källare m.m.

 • Enkel och säker att använda
 • Kraftfull luktreduktion
 • Robust utförande
 • Renar effektivt rum upptill 50 kvm
 • Optimal för hemmet

Om VÄDRA

VÄDRA luftrenare nyttjar naturens egen metod, aktivt syre, för att ta bort lukt och rena luften. Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch. För mer information om maskinen, kontakta Ozonetech.

inte betygsatt 6 315 kr inkl. moms (5 052 kr exkl. moms)
Lägg i varukorg